Permanent Makeup Esbjerg

Er du nysgerrig på at vide, hvordan de forskellige PMU-behandlinger foregår, kan du læse meget mere herunder.

Semi-permanent Makeup

Få dine bryn og eyeliner tegnet op permanent, og slip for det daglige besvær!

Både læber, eyeliner og bryn tilbydes i f.eks. 3D, ombre, korrean style, hybrid, calligraf, hairstrokes, swift eyeliner og eyeshadow. De fleste kan ikke finde hoved og hale i alle disse typer, og derfor gør vi os umage i at hjælpe dig med at tage det rigtige valg for DIG! 

Permanent Makeup Esbjerg

Semi-permanente Bryn

Der er to forskellige grundmetoder at vælge mellem. Med maskinen kan vi lave små, fine, tynde streger, som ligner hår. Dette kaldes 3D Hairstrokes.

Den anden mulighed er en specialudviklet metode, hvor hvert lille hår bliver lavet manuelt og kan dermed vende og dreje, som ens naturlige bryn gør. Begge resultater bliver meget naturligt og ikke kunstigt at se på.

Mangler du dine bryn helt eller delvist, kan vi derfor gå ind og skabe et resultat, der ligner almindelige bryn. Selv når folk kommer tæt på, er det svært at se, at de faktisk er tatoverede. Jeg vejleder altid i, hvad der passer bedst til dit ansigt og dets form.

Hvordan udføres behandlingen for bryn?
Inden behandlingen starter, læses en samtykkeerklæring igennem og underskrives. Derefter tages der billeder og afstemmes forventninger af det færdige resultat.

En bedøvelse i form af en lidocain-creme lægges på brynene, og når bedøvelsen virker, tegnes brynene op i den facon, som passer til dit ansigt og dine ønsker.

Efter behandlingen lægges en plejende creme, som du også vil få med dig hjem til efterplejning i en måned, imens brynene heler helt op. 

Semi-permanent Eyeliner

Her er det maskinen, som er specielt udviklet til at kunne lave en helt fin og tynd streg langs vipperne, der bliver taget i brug.

Det er muligt at lave eyeliner både på øjenlågets øvre og nedre kant.

Eyelineren bliver også kaldt en vippefortætning, da det får vipperne til at se både tykkere ud og giver en illusion af, at der er flere, end hvad der reelt er.

Hvordan udføres behandlingen for eyeliner?
Inden behandlingen starter, læses en samtykkeerklæring igennem og underskrives.

Derefter tages der billeder og afstemmes forventninger af det færdige resultat. En bedøvelse i form af en lidocain-creme lægges på øjenlågene. Efter behandlingen lægges en plejende creme, som du også vil få med dig hjem til efterplejning i en måned, imens din nye eyeliner heler helt op.

Semi-permanente Læber

Semi-permanent makeup af læber er altid inklusiv 1 opfølgning inden for 4-12 uger. Dette er for at mætte læben, da den “spiser” mineralerne, som farverne består af, og derfor skal læben have lidt mere deponeret.

Man kan vælge mellem at få optegnet en læbekant, en læbekant med en skygge, som giver en naturlig overgang til læben, eller en fuld læbefarve, som var det en læbestift.

Mangler du fylde eller farve i læberne eller er de skæve, så kan vi derved gå ind og skabe en naturlig og smuk læbe med Semi-permanent Makeup.

Hvordan udføres behandlingen for læber?
Inden behandlingen starter, læses en samtykkeerklæring igennem og underskrives. Derefter tages der billeder og afstemmes forventninger af det færdige resultat.

En bedøvelse i form af en lidocain-creme lægges direkte på læberne, og når bedøvelsen virker, tegnes læberne op i den facon, som passer til dine specifikke ønsker.

Efter behandlingen lægges en plejende creme, som du også vil få med dig hjem til efterplejning i en måned, imens læberne heler helt op.

Der er rigtig mange farver at vælge imellem, og det kan derfor være en god idé at tage en læbestift eller gloss med hjemmefra til at sammenligne med – hvis du bruger dette til dagligt!

Jeg vælger den rette farve for dig ud fra dine ønsker.

Book en tid i dag

Hvad enten det er bryn, eyeliner eller læber, du skal have lavet, bliver du lokalbedøvet, og det er derfor næsten smertefrit. Selve behandlingen tager kun ca. 1-1,5 time. Sammenlagt sætter vi 2 timer af fra start til slut, så der er tid til grundighed.

Book tid til en gratis forsamtale nu, og hør mere om dine muligheder nemt og hurtigt.