Body & face shaping

AWT  (Acoustic Wave Therapy)
Hudopstramning, reduktion af appelsinhud og fedtdepoter. Til krop og ansigt

AWT - lydbølge terapi

Hvad er lydbølgeterapi?

Akustiske lydbølger nedbryder fedtcellerne i underhuden på en naturlig og behagelig måde, så huden bliver glat og stram. Strækmærker og arvæv mindskes, mikrocirkulationen øges, affaldsstoffer udskilles, og næringsstoffer tilføres huden.

AWT reaktiverer stofskiftet og de enzymer, der er med til at reducere cellulite og lokale fedtdepoter. Bindevævets elasticitet genskabes med en opstrammende og slankende effekt.

AWT-behandlingen virker ved at eksponere de berørte områder af kroppen for akustiske bølger for derved at hjælpe med at gendanne de normale vævsfunktioner.

Behandlingen er non-invasiv og uden bivirkninger. For det optimale resultat anbefales et intensivt forløb.

Fordele ved AWT Lydbølgeterapi:

Face shaping

AWT lydbølgerne er ideelle til at reducere hudens aldringstegn. De virker opstrammende på ansigtets struktur og stimulerer produktionen af collagen og elastin- og hyaluronsyrefibre i huden. Vi supplerer behandlingen med en lille eksklusiv ansigtsbehandling.

Du kan vælge et område som fx ansigt og hage – eller 2 områder som dækker hele dit ansigt, hage, hals og decolté/brystkasse.

Allerede efter 1. behandling kan du nyde flotte resultater, som fx:

Body shaping

AWT lydbølgerne er ideelle til at reducere buler i form af appelsinhud, samt uønskede fedtdepoter. Og strammer samtidigt huden op ved at stimulere produktionen af collagen og elastin- og hyaluronsyrefibre i huden.

Hos de fleste ses resultater allerede efter et par dage af 1. behandling – det afhænger af sværhedsgrad og problematik.

Forskellen ses på fx

Hvordan foregår en behandling?

Behandling af cellulite, rynker, fedtvæv og generel hudopstramning. AWT er en risikofri, non-invasiv behandling, der stimulerer kroppens egne naturlige evne til vævsnydannelse og regenerering. 

Først påføres huden et let lag gel for at lette overførslen af de akustiske bølger. En transmitter sørger for, at de berørte områder eksponeres for lydbølgerne – med stor nøjagtighed og dybde. Herved gendannes de normale vævsfunktioner. Afhængig af problem og område varer en behandling mellem 30-60 minutter.

Hvor på kroppen kan du behandles?

Behandlingen deles op i områder som fx:

GRATIS FORSAMTALE

For at give dig den bedste oplevelse og de bedste resultater, så byder vi dig til en gratis forsamtale inden din behandling.

Denne kan foretages forinden / eller i forbindelse med 1. behandling.

Kommer du et stykke væk fra Esbjerg, vil vi også gerne tilbyde forsamtale over telefon, Facetime eller Whatsapp.