Om Beauty Boss

Hos Beauty Boss – Smuk Permanent Makeup & Krop sætter vi dig i fokus. 

Jeg vil helt ind under huden!

Elsemary har været i skønhedsbranchen siden 2009 og har lidt forskellige uddannelser på bagen. Dem bruger hun dagligt for at løse hverdagens problemer, nemlig med at se ud og føle sig godt tilpas.

Herudover har hun haft fornøjelsen af at undervise i permanent makeup i 4 år primært i Fredericia og København. I takt med, at hendes egen klinik fik travlt, sagde hun dog farvel til den del igen i 2017. Nu fokuserer hun på at lave det, hun er mest passioneret med – nemlig at lave permanent makeup.

Hendes ambition og jævnlige kurser gør, at hun har fået tildelt titlen Silver artist. Dette betyder, at hun er det næsthøjeste, man kan blive inden for PMU i verden – og blandt ganske få i Danmark, som kan være så heldig at kalde sig dette. Hendes næste mål er Gold, som er den absolut højeste titel at vinde.

Derfor er hun også typen, der gør noget ved problemet frem for at ærgre sig over ting, der i realiteten kan gøres noget ved.

Med råd og vejledning hjælper hun dig frem til det mål, du ønsker. Hendes mål er at hjælpe dig videre, så du kan vågne med følelsen af at være smuk hver dag.

Om klinikken

Hos Beauty Boss – Smuk Permanent Makeup & Krop sætter vi dig i fokus. Her sætter vi god tid af, så vi kan give dig en oplevelse i verdensklasse. Du går ikke kun herfra afslappet, men også med en synlig forskel og forbedring udenpå såvel som indeni.

Beauty Boss – Smuk Permanent Makeup & Krop ønsker dig altid en fantastisk behandling og oplevelse.