LashLift

Smukke øjenvipper uden brug af mascara eller vippebukker

Vælg mellem 3 forskellige LashLift-behandlinger

1. Botox Luksus LashLift er inklusiv vippekur og permanent farve af dine vipper – øvre og nedre (Kundernes og vores favoritbehandling – læs mere længere nede på siden).

2. Lashlift inklusiv permanent farve af dine vipper – øvre og nedre.

3. Lashlift – god til dig, der altid bruger mascara eller har helt sorte vipper i forvejen!

Laslift - Før og efter

Botox Luksus LashLift

Luksus “Vippekur” – Genial til dig, der har tynde, korte vipper, som gerne vil have dem så fyldige som muligt – eller dig, der fast kommer hver 6.-8. uge til LashLift og gerne vil forebygge tørre vipper i længden.

Botox Luksus LashLift er en behandling, som indeholder produktet Re-GEN – et luksuriøst produkt, som… 

Vi er rigtig mange kvinder, som får skæld ud hos frisøren, fordi vi ikke bruger hårkur og maske nok, så vores hår er blevet knald tørt. Vores vipper har det på samme måde og kan have brug for hjælp en gang imellem – nogen mere end andre.

Den er derfor perfekt til dig, som gerne vil give dine vipper den bedste start på et smukt LashLift samt forlænge holdbarheden af behandlingen. Herudover er den genial til dig, der har tynde, korte vipper, som gerne vil have dem så fyldige som muligt samt være sikker på at undgå tørre, krøllede vipper efterfølgende. Den er også ideel til dig, der har været vant til at få påsat kunstige vipper og trænger til en pause til at få genopbygget dine egne vipper igen, f.eks. efter et større tab af vipper og diverse skader! 

Re-GEN er plantebaseret og er dermed det essentielle produkt til at genopbygge og beskytte øjenvipperne under og efter en LashLift-behandling. 

Dette innovative system er opbygget af soya-aminosyrer og øvrige rene aminosyrer, der nøje er udvalgt til at efterligne de funktionelle ratio på lige vis med aminosyrerne i menneskehår.

Re-GEN indeholder også antioxidanter, essentielle fedtsyrer, blomsterekstrakter, barkekstrakt, rodekstrakt og frugtekstrakt for optimal sundhed af vippehårene.

Produktet er ikke testet på dyr og er et helt igennem vegansk produkt (indeholder ikke keratin, hvilket er et animalsk biprodukt).

Før: Inden dit LashLift SKAL alt makeup på øjnene være fjernet minimum 1 time før behandling – ellers modvirker olien i makeuppen effekten af behandlingen.

Efter: De første 24 timer efter dit LashLift må du IKKE udsætte vipperne for VAND eller MAKEUP.

Selve behandlingen

Laslift - Process

Sådan ser det ud under behandlingen: Vipperne lægges op på en skabelon, og derefter bruges 2-4 væsker til at give det flotte permanente buk af vipperne – akkurat som til permanente krøller i håret, bare med mildere produkter!

Du ligger dejlig og trygt under et tæppe og kan slappe helt af – evt. tage en lur imens. Behandlingen varer typisk 35-55 min. – alt afhængig af hvilken behandling, du vælger.

Dit buk er synligt med det samme efter behandlingen.

Efter 24 timer er vipperne igen som normalt, bare smukt bukket, og du må bruge mascara og anden makeup igen, hvis du får lyst. Du kan sagtens gnide dig i øjnene ved behov; vipperne føles dejligt bløde som uden makeup.

Vi smider dagligt 5-8 vipper i gennemsnit, så bliv ikke forskrækket – det er helt normalt for alle mennesker! Når alle vipperne er blevet udskiftet af nye – typisk 6-8 uger senere – kan du gentage dit LashLift.

Har du brug for yderligere pleje, kan du med fordel købe en vippepleje her på klinikken.